Mielen Avaimia
tulkinta-terapeuttinen

Tulkinta

25,00 69,00 

Esitä kysymys mihin haluaisit ohjausta. Muotoile kysymyksesi omin sanoin koskemaan jotain arkipäivääsi häiritsevää tilannetta, tunnetta tai asiaa.

Oletko valmis ottamaan vastaan kysymykset, joihin vastaamalla, teidät mitä sinun on tehtävä.

Tilaa terapeuttinen tulkinta. Tulkinta tulee sinulle noin 15-20 min (1 kysymys) tai 45-60 min (3 kysymystä) kestävänä youtube videona, johon saat oman linkin. Voit kuunnella ja palata videoon aina uudelleen niin usein ja pitkään kuin haluat.

Tulkinta sisältää juuri sinulle tarkoitettua opastusta, miten saisit ratkaistua mieltäsi askarruttavan kysymyksen tai elämän tilanteen. Tulkinta ei anna valmiita vastauksia, vaan auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun sisimmästäsi. Oikeat ratkaisut juuri sinulle ovat vain sinun tiedossasi. Tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua tunnistamaan ja löytämään itsessäsi oleva tieto ja ymmärrys.

Tulkinnan tarkoitus on lohduttaa, kannustaa ja opastaa. Tulkinta ei ole ennustus, eikä anna sinulle jotain valmista tietoa esim. kumppanin löytämiseen. Tulkinta auttaa sinua oppimaan itsestäsi. Tulkinnan tehtävä on opettaa sinua auttamaan itseäsi.

” Sydämellisesti kiitoksia  olet uskomaton… Osuit ihan asian ytimeen. Ymmärsin viestisi ja avasit hienosti silmäni  Lähden etsimään kadonnutta liekkiäni ja tekemään asioita joista nautin ja joista olen luopunut. Teet hienoa työtä  kiitos!”

Poista
This field can't be Empty
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Terapeuttinen tulkinta

Oletko valmis ottamaan vastaan ne oikeat kysymykset, joihin vastaamalla tiedät mitä sinun on tehtävä?

 

Oletko valmis näkemään sen vaivan, että vastaat noihin saamiisi kysymyksiin?

Jos vastasit näihin kyllä, siinä tapauksessa tee tilaus. Jos et osaa määritellä tarkkaa kysymystä, kerro hiukan ongelmastasi.

Älä tilaa tätä tulkintaa jos uskot, että voit saada valmiin vastauksen jostain muualta kuin omasta sisimmästäsi. Tällöin elät harhassa.

Mutta tilaa tämä tulkinta jos olet valmis ottamaan ohjat elämästäsi.

Tulkinta tulee sinulle,  1-3 vuorokauden sisällä tilauksestasi noin 15-20 min (1 kysymys) tai 45-60 min (3 kysymystä) kestävänä youtube videolinkkinä.  Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein.

Voit kuunnella ja palata videoon aina uudelleen niin usein ja pitkään kuin haluat.

Vastaan videolla esittämääsi kysymykseen käyttäen usein apuna Tarot-kortteja, sekä Mystisiä Lenormandin kortteja.

Tulkinta sisältää juuri sinulle tarkoitettua opastusta. Miten saisit ratkaistua mieltäsi askarruttavan kysymyksen tai elämän tilanteen.

Saat työkaluja, miten voisit alkaa tilanteeseen vaikuttamaan. Opit kiinnittämään huomiois oikeisiin asioihin. Huomaat, että sinussa on kaikki voima ja tieto.

Opastus on hyvin usein kirjoitus- ym. tehtävien muodossa. Saat siis paljon konkreettisia apuvälineitä, miten voisit alkaa tilannetta korjata.

Tulkinta ei anna valmiita vastauksia, vaan auttaa sinua löytämään oikeiden lisäkysymysten kautta ratkaisun sisimmästäsi. Oikeat ratkaisut juuri sinulle ovat vain sinun tiedossasi.

Tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua tunnistamaan ja löytämään itsessäsi oleva tieto ja ymmärrys.

Tulkinnan tarkoitus on lohduttaa, kannustaa ja opastaa. Tulkinta ei ole ennustus, eikä anna sinulle jotain valmista tietoa esim. kumppanin löytämiseen.

Tulkinta auttaa sinua oppimaan itsestäsi. Tulkinnan tehtävä on opettaa sinua auttamaan itseäsi.

Tulkintani ovat aina terapeuttisia ja ohjaavat sinua kunnioittavasti etsimään omaa tietäsi. Saat niistä irti juuri niin paljon kuin olet valmis tällä hetkellä ottamaan vastaan.

-Anneli

Asiakaspalautetta tulkinnoista:

” Kaunis kiitos sinulle tulkinnasta.  Olen kuunnellut sen Useamman kerran ja varmaan vielä monet kerrat kuuntelen sen uudestaan. Tunteikas, syvällinen tulkinta, jossa asiat ja ajatukset loksahtivat ja puhuttelevat todella paljon.

Oikeastaan siinä tuli esille juuri ne oleellisimmat asiat ja haastavuudet elämässäni.  Osaat niin kannustavasti kertoa, siitä jäi luottavainen ja elämää kantava voima jaksaa eteenpäin.”

” Kiitos Anneli vastauksestasi. Nämä neuvot ovat minulle kultaakin tärkeämpiä.

Kiitos vielä kerran! ”

”Kiitos myös tehtävämuotoisista ajatuksista, minulle juuri paperille kirjoittaminen auttaa jäsentämään tunteitani ja ajatuksiani. ”

” Sydämellisesti kiitoksia  olet uskomaton…osuit ihan asian ytimeen. Ymmärsin viestisi ja avasit hienosti silmäni  Lähden etsimään kadonnutta liekkiäni ja tekemään asioita joista nautin ja joista olen luopunut. Teet hienoa työtä  kiitos!”

”Kiitos lämpimästä kanavoinnista ja rohkaisusta! Antamasi viesti ja neuvot osuivat kyllä nappiin ja antoivat paljon ajattelemisen aiheita.”

”Kiitos. Kiitos.Kiitos. Ihana tulkinta Anneli ❤❤ Ja hauska äänitys.”

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Lisätiedot

Kysymysten määrä

1, 3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Tulkinta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *